пʼятниця, 22 лютого 2019 р.

НУШ: вчимося навчати по-новому 
        20 лютого 2019 року на базі Петрівської ЗШ І ступеня, філії КЗ «Петрівське НВО «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів-гімназія» вібдувся семінар-практикум учителів початкових класів «Нова українська школа: впровадження змін».
       Метою семінару було розкрити учасникам творчий підхід до реалізації ідей Нової української школи в практиці роботи закладу.
       Під час теоретичної частини методист КУ «Петрівський районний центр із обслуговування закладів освіти» Гюльнара Лубенець розповіла про особливості впровадження Концепції «Нова українська школа» в закладах освіти району та вручила сертифікати НУШ педагогам, які успішно пройшли навчання відповідно до Типової освітньої програми для підвищення кваліфікації педагогічних працівників в умовах реалізації концепції Нової української школи.Заступник директора з навчально-виховної роботи Тетяна Огир презентувала роботу «Нова українська школа: кожна дитина – успішна і щаслива».
         В ході практичної частини учителі вищої кваліфікаційної категорії Вікторія Петренко і Ніна Пеліпака провели ранкові зустрічі на тему «Царство тварин» і «Як тварини допомагають людям».Учителі вищої кваліфікаційної категорії Людмила Каплун і Лариса Воронцова провели уроки інтегрованого курсу «Я досліджую світ» на теми «Корисна і шкідлива їжа» та «Харчування і здоров’я».
        Учасники семінару-практикуму розглянули питання використання нових технологій та активних методів навчання, обговорили сучасні форми і прийоми роботи з дітьми в освітньому процесі нової української школи.
        Педагоги ділилися досвідом та отримали позитивні враження в результаті спільної роботи. Семінар пройшов у дружній теплій атмосфері.
        Змінюється час. Міняються діти, учителі, батьки. Школа теж змінює свої орієнтири. Тому вислів «Не дитина для школи, а школа для дитини» у цьому закладі є дуже актуальним. Шановні колеги! Бажаємо успіхів у оволодінні новими ідеями, впевненості у власних силах, натхнення та творчих злетів.



Немає коментарів:

Дописати коментар